Digital Brand Identity
Vernieuwing van brand assets (logo, typografie, icons, buttons etc.)  om leesbaarheid, onderscheidend vermogen en toekomst bestendigheid te garanderen in het alsmaar veranderende landschap van schermgroottes en social media kanalen.
Design Systems
Ontwerp en implementatie van digitale componenten bibliotheek als 'single point of truth'. Advies en begeleiding wat betreft versiebeheer, doorontwikkeling en constructieve samenwerking tussen verschillende design teams. Tooling: Sketch Libraries + Abstract.
Gebruikersonderzoek
Faciliteren, werven en afnemen van interviews met eindgebruikers. Doel is informatie behoeften, functionele verwachtingen en verbeterpunten te achterhalen die het iteratief design proces in gang kunnen brengen en herhalen. Tooling: Lookback.
Rapid Prototyping
'Those who fail fast improve faster than those who try to get it right the first time' - Tim Ash, Landingpage Optimization (2008)' De snelheid in de vertaling van inzichten naar testbare prototypes is een belangrijk concurrentievoordeel, omdat je zo in staat bent sneller aan te passen aan klantbehoeften. Per ontwerp uitdaging bepaal ik de beste manier om op korte termijn tot een prototype te komen dat een realistisch beeld geeft van de te testen user journey. Tooling: Axure, Sketch, Invision, Adobe XD, Flinto, Principle.

UX Design specificatie
Voor een soepele overdracht van een UX Design concept aan (outsourced) development teams is het vaak wenselijk om alle condities, afhankelijkheden en uitzonderingen op een rijtje te zetten. Soms is de beste manier hiervoor een ouderwets maar effectief Interactie Document met versiebeheer. Tooling: Keynote, Sketch.
UX Training
Voor de inzet van bovengenoemde diensten kan het wenselijk zijn een introductie te geven aan de hand van praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen.
UX Recruitment
Wanneer ik door beperkte beschikbaarheid een aanvraag zelf niet kan vervullen, wend ik mij tot mijn netwerk van vrienden/collega-UX'ers waarmee ik prettig heb samengewerkt. Ik help je graag op weg met het vinden van de juiste ontwerper voor de klus. Neem contact op
Back to Top